Revu


Titel: Revu
Uitgever:
Sanoma Mens Magazines
Doelgroep: Mannen
Oplage: 60.000
Prijs: € 124,28 per jaar (52 nummers)

Revu is een weekblad gericht op mannen met brede interesse. Misdaad, muziek, films en de grote gebeurtenissen uit de wereld (denk aan de aardbeving Italië) wisselen elkaar af. Daarnaast veel interviews, waaronder eentje met Georgio Basile over wie het boek “Het Engelengezicht” gaat. De

verslaggeving is gericht op sensatie, dus de mening van de diverse redacteuren is duidelijk herkenbaar in hun artikelen. Wel belangrijk om te weten, zodat je niet alle artikelen even serieus neemt. Want wat te denken van de carriéretip die erop neerkomt dat je vooral veel moet flirten als je je baan wilt behouden. Wij zouden denken dat je, wil je je baan behouden, je behalve flirten toch ook je werk moet doen.

Maar Revu gaat in ieder geval de controversiële onderwerpen niet uit de weg, en durft ook quotes te plaatsen die niet alle magazines of tijdschriften in print zouden plaatsen. Tegelijkertijd is het blad ook weer niet té serieus, waardoor het nog steeds prettig wegleest.


Revu zelf lezen?

Zin om de Revu zelf te lezen? Dan kun je nu gebruik maken van een voordelig kennismakingsabonnement:Revu – 8 nummers voor EUR 12.50 (Lees wel even de voorwaarden).


Aanbieding: 8 nummers voor € 12,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.