Nieuwsbrief

Will je geen enkel nieuwtje of recensie van LekkerLezen.net missen? Dat snappen we. Daarom hebben we een paar mogelijkheden voor je om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen. Nieuw is dat je je kunt abonneren op de site, en dat je je kunt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Je kunt ons volgen op Twitter enFacebook ,maar dat wist je natuurlijk al. Maar nu de twee nieuwe opties

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de LekkerLezen nieuwsbrief is supersimpel. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en op “Registreren” drukken. Klaar is Kees!

Meld je aan voor de LekkerLezen nieuwsbrief

 
Email FormatDe nieuwsbrief wordt verstuurd wanneer we wat interessants te melden (denken te) hebben. Maar wees niet bang, we gaan je mailbox niet volspammen. We sturen nooit meer dan één nieuwsbrief per week.

Let op: heb je je eerder voor een nieuwsbrief aangemeld? Dan is deze aanmelding verloren gegaan bij een hackpoging in de zomer van 2016. Bij
deze hack zijn geen gegevens gestolen. Wel is de database zodanig vervuild geraakt dat het makkelijker was om opnieuw te beginnen. 
Nogmaals: Er is geen enkele aanwijzing dat vertrouwelijke gegevens in verkeerde handen zijn gevallen!

Abonneren op de site

Ook kun je je (opnieuw) aanmelden op de site. Als abonnee krijg je dan een melding wanneer er een nieuwe post op de site staat. Mooi toch? Abonneer je hier.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.