Winnaars “Maven prijsvraag” bekend.

 

Oei! We hadden echt geen idee wat we onszelf op de hals haalden, toen we de Maven Prijsvraag publiceerden. Het was eigenlijk een simpele vraag: vertel ons welk boek je zou willen winnen en waarom.

De vraag is makkelijk gesteld, maar de antwoorden die we binnenkregen! Het regende aan reacties. Sommige daarvan konden we makkelijk terzijde leggen, aangezien die alleen een verlanglijstje bevatten, maar de vele anderen hebben we allemaal doorgelezen. Gewogen. Opzij gelegd. Weer opgepakt. Vergeleken met anderen. Weggelegd. Toch weer opgepakt.

Het was een lastig proces van wikken en wegen, maar uiteindelijk zijn we eruit gekomen. Wil je weten of je gewonnen hebt? Klik dan snel op “Lees meer”:

Winnaars:

Naam: Leonie Sellies
Boek: “Beter dan echt”
Motivatie: ik zou heel graag het boek ‘Beter dan echt’ willen winnen omdat ik tot nu toe nog nooit een vriendje heb gehad die niet helemaal gek was van videogames en deze uren achtereen kon spelen. Misschien kan dit boek me duidelijk maken wat de aantrekkingskracht is van videogames en heel misschien wordt me dan zelfs duidelijk wat videogames kunnen opleveren.

Reden uitgeroepen tot winnaar:
Een van mijn ex-en kon ook nooit begrip opbrengen voor mijn eigen gaming. Die relatie heeft helaas geen standgehouden. Misschien dat we door Leonie te laten winnen ten minste één relatie kunnen redden 😀

Naam: Di van de Weerd
Boek: Het geheim van Genot
Motivatie: Dat geheim had ik, maar ben ik helaas kwijt; misschien kan ik het genot hiermee weer terugvinden.
Reden uitgeroepen tot winnaar:
We zijn graag behulpzaam

Naam: Stephanie van Drunen
Boek: Het Winnaar effect
Motivatie: Ik doe vrij vaak mee aan prijsvragen en ben toch wel nieuwsgierig naar dit fenomeen!!

Reden uitgeroepen tot winnaar:
We vinden het toch wel zielig dat ze zo vaak met prijsvragen meedoet, maar kennelijk nooit wat wint. Bovendien bracht ze ons aan het lachen!

Naam: Mieke Schepens
Boek: Wij zijn onze omgeving
Motivatie: Reden voor deze keus is, dat ik steeds vaker merk dat het inderdaad het geval is. Ook merk ik dat we ons daar niet altijd van bewust zijn in de reacties van vrienden, kennissen en relaties.  Ik ben nieuwsgierig naar de gedachtengang van de schrijver Sam Sommers.

Reden uitgeroepen tot winnaar:

We hebben het gevoel dat Mieke echt oprecht geïnteresseerd is in dit onderwerp. Meer dan andere inzendingen over dit specifieke boek.

Naam: Jacolien van Bemden
Boek: Hoe verandert internet je manier van denken!
Motivatie: Internet neemt zo’n grote plaats tegenwoordig in in je leven, het zij prive of voor je werk, dat ik wel wil weten of het je denken verandert en op welke manier! Hopelijk wordt er ook een oplossing aangereikt hoe daar mee om te gaan als het zo is!

Reden uitgeroepen tot winnaar:
Het is opvallend dat bijna de helft van de inzendingen over dit boek ging, maar de meeste motivaties gingen niet bepaald diep. Jacolien geeft het beste weer wat dit boek kan opleveren, dus ze zal niet teleurgesteld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.