Winnaars Happinez cadeauboekjes

Afgelopen vrijdag liep onze win-actie af. Veel mensen reageerden in de hoop één van de Happinez-cadeauboekjes te winnen. Om te winnen moest je aangeven wie je zo een boekje cadeau zou doen en waarom.

Liever energie dan wijsheid

Wat ons bij het lezen van de reacties opviel, was dat het lijkt dat iedereen behoefte heeft aan meer energie, en minder aan wijsheid. Althans, er waren veel meer mensen die het boek “Ik geef je Energie” hoopten te winnen dan “Ik geef je Wijsheid”.

Dat roept natuurlijk vragen op. Is onze maatschappij zo aan het doordraaien dat we niet meer mee kunnen komen zonder een energieboost (schrijf ik, terwijl ik een slok koffie neem)?  Wordt wijsheid nog wel voldoende gewaardeerd? En waar gaan we dan heen?

Winnaar Linda vraagt zich in haar reactie hardop af wat Wijsheid eigenlijk is. Een goede vraag, die misschien een verklaring zou kunnen geven. Bij energie kunnen we ons immers allemaal wel wat voorstellen, maar wijsheid? Dat is vaag.

Aan de andere kant is het misschien ook logisch. Immers; wijsheid vereist rust en ruimte. Maar we hebben het allemaal druk, dus denken energie nodig te hebben om alles af te krijgen, in de hoop dat we dan, misschien, een rustpunt mogen bereiken.

Wie won er nou?

Maar goed, deze post is niet bedoeld als wijsgerige beschouwing. In deze post maken we de winnaars bekend. En dat zijn de volgende reacties:

Elle“Ik geef je energie”. Dit boekje geef ik aan mijn moeder. Ze is wijs, maar heeft soms moeite met focus of het verdelen van al haar energie. Ik gun haar tijd en energie om haar leven optimaal te benutten, omdat ze het verdient.

Anja“Ik geef je wijsheid” zou ik aan mijn zusje geven zodat ze nog een beter juf kan worden dan ze nu al is.

Dineke – Ik geef je energie! Zou ik willen geven aan mijn vrouw omdat ze sinds ik al 1,5 jaar ziek ben alles alleen moet doen.

Linda – ooo schatje ik geef je graag wijsheid maar wat is wijsheid pfff dus waanzinnig om je deze kans te gunnen

Nanda – Zou het boekje “Ik Geef je energie” geven aan m’n vader. Hij heeft afgelopen week zijn laatste chemokuur gehad. En voelt zich nu erg moe. Wil hem graag kracht geven om door te zetten omdat we hem nog niet kunnen missen en ontzettend veel van hem houden. Kop op , pa!!

Gefeliciteerd! Stuur ons even een mail met je gegevens, dan versturen we het boekje zo snel mogelijk.


Lees de Happinez cadeauboekjes zelf!

Over Jeroen L

Eén van de oprichters van LekkerLezen.net. In het dagelijks leven actief als bedrijfskundige/docent, 's avonds het liefst met de neus in een goed boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.