Win: “Wild Water” van Ruben van Dijk

Gisteren maakten we bekend wie “Noorderlicht” van Suzanne Vermeer gewonnen heeft. Vandaag komen we met de tweede prijsvraag van 2012.

Met deze wedstrijd maak je kans op het boek “Wild Water” van Ruben van Dijk. Een korte omschrijving van dit boek:

Nederland ligt onder de zeespiegel. Wat als iemand de dijken laat springen?
Anne is de mooie en succesvolle echtgenote van Henk-Jan Rombouts, een saaie directeur-generaal op het ministerie van Veiligheid en Justitie. Op de stormachtige avond van 12 februari laat ze zich verleiden tot een onenightstand in een leegstaand vakantiehuisje bij Katwijk. Maar na afloop blijkt dat Anne en haar jonge minnaar Wessel niet meer weg kunnen. Het huis en de wijde omgeving stromen razendsnel vol water door een dijkdoorbraak!
Op een zelfgebouwd vlot laten Anne en Wessel zich landinwaarts drijven tot ze een verlaten flatgebouw aan de rand van de stad bereiken. Dodelijk vermoeid en onderkoeld eten en drinken ze iets. Meteen daarna voelt Anne zich doodziek. Heeft Wessel haar vergiftigd? Anne weet ook niet dat de dijkdoorbraak een goed geplande terreuraanslag is en dat er bij de regering en de aivd volledige paniek is uitgebroken…
We hebben het zelf nog niet gelezen, maar het klinkt spannend!

Wat moet je doen om te winnen?

Stuur -voor 30 januari 2012- een emailtje met je naam- en adresgegevens naar prijsvraag@lekkerlezen.net en vertel ons waarom jij dit boek zou moeten winnen. De meest overtuigende reactie wordt beloond met een exemplaar van dit boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.