WIN: “Breuklijn” van Barry Eisler

We hebben het boek zelf nog niet kunnen lezen, maar het klinkt wel enorm spannend: “Breuklijn”, de nieuwe thriller van Barry Eisler. In dit boek is Alex Treven een gedreven advocaat die alles heeft opgegeven voor zijn carrière. Zijn grote ambitie is om partner te worden in het advocatenkantoor waarvoor hij werkt. Dan wordt er een man vermoord. En vervolgens sterft er nog iemand. De slachtoffers hebben met elkaar gemeen dat ze samenwerkten aan een speciaal project. Een project waar ook Alex Treven bij betrokken was. Als Alex dan ternauwernood een aanslag weet te overleven is wel duidelijk dat er iets aan de hand is. Treven zoekt hulp bij zijn broer, met wie hij niet echt een enorm nauwe band heeft. Gelukkig zijn familiebanden moeilijk te doorsnijden en zijn broer, toevallig elitesoldaat, springt op het vliegtuig.

Klinkt spannend, nietwaar?

Als je net zo enthousiast bent geworden als wij, dan raden we je aan om deel te nemen aan deze wedstrijd. Het enige dat je hoeft te doen is ons antwoord te geven op de volgende vraag:

Waarom willen de slechteriken Alex Treven eigenlijk vermoorden?

Stuur je antwoord, tezamen met je naam- en adresgegevens, per email naar prijsvraag(at)lekkerlezen.net en wie weet krijg jij dit spannende boek binnenkort thuisgestuurd. Uiterste inzendingsdatum: 29 februari 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.