WIN: Een boek voor Vader(dag)

Win voor vader

We hebben hier gegrinnikt bij de “mannenboekjes” van Snor. De “Snorgids voor mannen van 40+” riep herkenning op, gepaard met een lach en soms wat ongemak. Het “Vadersboek” deed zelfs onze verstokte “ik-word-nooit-vader-recensent” even twijfelen.

Duidelijk dus dat we, met Vaderdag in aantocht, besloten om de uitgeverij lastig te vallen tot we een paar boeken mochten weggeven. En met succes. Van beide titels mogen we één boek aan onze trouwe bezoekers weggeven.

Wat moet je doen?

We willen het je dit keer niet al te moeilijk maken. Bovendien zijn we niet vies van een beetje zelfpromotie, dus het wordt een social media actie.

Facebook:

Like onze pagina en deel een van de statusupdates over deze actie, waarbij je kiest tussen “De Snorgids voor mannen van 40+” of het “Vadersboek”. Dit kun je dagelijks doen.

Twitter:

Volg ons twitteraccount en retweet een van onze posts. Ook hier mag je zelf weten welke van de twee Ook hier mag je per dag één retweet sturen.

Winnaars

Je mag beide media inzetten, dus je kunt elke dag tot het einde van deze actie één tweet en één update delen. Elke retweet of share levert één lootje op. Op 15 juni trekken we de winnaar, waarna we contact met je opnemen voor je adresgegevens. Als het allemaal meezit heb je het boek dan ruim voor vaderdag in huis, zodat je jouw pa met een leuk cadeautje kunt verrassen.

Succes!


Niet afwachten of je gewonnen hebt? Dat kan ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.