WIN: de nieuwe McNab

Op 25 oktober komt de nieuwe McNab uit. Als deze schrijver zijn reputatie eer aan doet, zal ook dit boek weer superspannend zijn: Wat terrorismebestrijders al jarenlang vreesden, wordt werkelijkheid. De Eurostar van Londen naar Parijs wordt in de tunnel onder het Kanaal plotseling tot stilstand gebracht en de meer dan vierhonderd passagiers worden gegijzeld door Russische terroristen. Maar aan boord bevindt zich één passagier met wie niemand rekening had gehouden: sergeant Tom Buckingham van de SAS”.

Wij hebben de drukproef ontvangen en beginnen vandaag met lezen. Probleem is echter dat dit veel tijd kost, waardoor wij ons niet goed kunnen voorbereiden op het interview dat we met de auteur mogen afnemen. Sta jij ook al te trappelen om dit boek te lezen? Help ons dan met de voorbereiding van het interview.

Stuur ons een mailtje (prijsvraag at lekkerlezen punt net)  met je naam en adresgegevens en de vraag die jij graag aan Andy McNab zou willen stellen. Onder de bruikbare inzendingen verloten we een aantal exemplaren van het boek, die je direct na publicatiedatum toegezonden worden.

Uiterste inzendtermijn: 20 oktober 2012

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.