Wie wint er heel veel geld?

Het is zover, we weten wie er binnenkort “Heel veel geld” in zijn of haar brievenbus vindt.

We vroegen jullie wat jullie zouden doen wanneer je schandalig veel geld zou hebben. De wensen en dromen die binnenkwamen stemden ons blij: bescheidenheid siert de mens, en jullie waren over het algemeen best bescheiden. Zo wilde één inzender een huishoudster in dienst nemen die de ramen zeemt terwijl ze zelf op haar werk zit. Dan kon ze tenminste in het weekend ontspanen.

Maris uit Huissen vertelt dat ze nooit meer gaat werken en lekker over de hele wereld gaat zwerven. Een mooie wens, die we belonen met het eerste boek.

R.A. uit Delft wil gewoon een normaal leven leiden. Maar wel met af en toe een uitspatting. Want tja, dat mag hé, als je zoveel geld hebt. Maar vooral wil hij anderen laten delen in zijn rijkdom. Zolang het maar anoniem is, want hij ziet het niet zo zitten als anderen zouden weten dat hij zo rijk is. Vanwege zijn vrijgevigheid krijgt hij het tweede boek.

Meest ambitieus is Babette uit Zwolle. Zij wil haar geld gebruiken om in een keer de wereldwijde crisis af te kopen. Zodat iedereen te eten heeft en niet in vodden hoeft rond te lopen. Medische zorg en onderdak voor iedereen. Babette wil niet klein dromen, maar pakt het groots aan. Wij willen haar graag helpen met de kennis uit dit boek, dus zij krijgt het derde exemplaar.

Gefeliciteerd met jullie prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.