Wie is de winnaar van het boek “Chowa”?

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Tijd om te werken aan jouw eigen innerlijke balans. Het boek “Chowa” van Akemi Tanaka kan daar bij helpen. Misschien heb jij ook wel meegedaan aan onze wedstrijd, waarmee we drie exemplaren van het boek mochten weggeven.

En misschien ben jij wel heel erg benieuwd of je bij de winnaars behoort…

Wie heeft “Chowa” gewonnen?

Een aantal mensen hebben onze vraag beantwoordt hoe zij in 2020 meer balans denken te bereiken. Daarvan hebben we een aantal antwoorden geselecteerd. Daarnaast kon je een extra kans winnen door onze Facebook post te liken en te delen. Tenminste…dat was de bedoeling. Maar het lijkt erop dat Facebook iets veranderd heeft, want we kunnen “wegens privacy instellingen” niet zien wie de post gedeeld heeft…

Sorry…

Dat betekent dat de inzenders via de mail een grotere kans hebben om winnaar van dit inspirerende boek te zijn. Maar welke drie antwoorden hebben ons overtuigd…? Eigenlijk allemaal, maar ja…er moest een keuze gemaakt worden.

Winnaar “Chowa

Onze volstrekt onpartijdige en uitermate gekwalificeerde jury heeft de volgende drie mensen, in willekeurige volgorde, uitgeroepen tot winnaar van deze prijsvraag:

Xaviera J. uit Aalten: “Ik ga me minder druk maken over wat er allemaal in de wereld aan de hand is! Want elke gebeurtenis, groot of klein, komt bij je binnen en je regelmaat is van slag! Ik ga het wat kleiner maken zodat ik energie genoeg heb voor allen om me heen en voor mezelf!”

Amber M. Uit Wieringerwaard: “Ik ga mijn huidige werkgever loslaten en nieuwe uitdagingen aan! Ik ga meer voelen wat ik wil en bij mij past, ik ga meer rust nemen en genieten. Daar hoort meer lezen bij! Meer balans dus.”

En tenslotte:
Inge V. uit Lent:“Ik ga in 2020 het geven en ontvangen meer in balans brengen.
Ik heb de laatste jaren zoveel gegeven en zo weinig durven terugvragen dat ik helemaal burn-out ben geraakt. Mijn taak voor 2020 is om te durven vragen en ontvangen en niet weg te geven wat ik zelf niet heb.”

Alledrie hele duidelijke antwoorden, die voor ieder van ons een goed advies inhouden.

Gefeliciteerd, de prijs komt jullie kant op.


Lees “Chowa” zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.