Vaderdagprijsvraag: Win een tijdschriftenbon

Nog even en dan is het alweer Vaderdag. Heb je al een leuk kado gekocht, of loop je net als ik weer achter de feiten aan? En zit je nu lekker in de tuin van de zon te genieten, terwijl je geen idee hebt wat je vader dit jaar moet geven?

Pas op, voor je het weet ben je je Vaderdagkado vergeten. Gelukkig heeft de Nationale Tijdschriftenbon de ideale oplossing. Bestel gewoon de Tijdschriftenbon online, vanaf je computer, ipad of mobiel en ontvang het kado de volgende werkdag al in huis. Hiermee kan jouw vader een proefabonnement op een dagblad of tijdschrift geheel naar eigen keuze bestellen. Door het assortiment van 350 tijdschriften en dagbladen is er voor iedere vader wel wat wils!

Wanneer je nu bestelt, ontvang je ook nog een abonnement op REIZEN Magazine (3 nummers) t.w.v. € 18,75 gratis!* Voor als het weer minder wordt en je weg wilt dromen naar betere oorden. Bovendien hebben we speciaal voor Vaderdag een leuke kadoverpakking om het geven van de Tijdschriftenbon extra feestelijk te maken. Je vader blij met zijn Tijdschriftenbon, jij blij want je kunt lekker van het mooie weer blijven genieten! Wacht niet te lang en bestel jouw vaderdagkado online!

Mail en WIN

Maar je kunt ook je geluk beproeven en meedingen naar één van de drie Tijdschriftenbonnen ter waarde van € 15 die wij, in samenwerking met Nationale Tijdschriftenbon, mogen weggeven. Stuur daarvoor een mailtje naar prijsvraag(at)lekkerlezen.net, met als topic “Vaderdag” en vertel ons welk tijdschrift jouw vader waarschijnlijk zal kopen als hij de tijdschriftenbon zou krijgen. Op de site van Nationale Tijdschriftenbon kun je zien welke 350 titels hij kan kiezen.

Stuur je mail, met je naam- en adresgegevens en het antwoord op de vraag voor 16 juni 2013 naar prijsvraag APENSTAARTJE lekkerlezen.net om kans te maken op deze prijs.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.