Prijswinnaars “De Vijand van Mijn Vader” bekend

Drie stuks van het boek “De Vijand van mijn Vader” aan de ene kant, en een stapel inzendingen aan de andere kant, en wij zitten er tussen in. De uitdaging: drie winnaars selecteren.

Uiteindelijk zijn de gelukkigen:
Robin Valentijn: “De vijand van mijn vader”, lijkt me een must read Boek. Een boek die je niet mag missen. Ik wil wel graag lezen wat de volwassenen voor de negen jarige Nino verbergen Ik doe graag mee voor dit veel belovende Boek.

Irma Ipenburg: Omdat ik een groot liefhebber ben van Almudena Grandes en het vast nog heel lang duurt voor dit boek in mijn plaatselijke bibliotheek te lenen valt.
Sophia Pechler: Graag zou ik “de Vijand van mijn vader” van Almundena Grandes winnen omdat ik zeer benieuwd ben naar dit boek. Na het lezen van Malena was ik helemaal weg van de Almundena Grandes en heb mijn zoon Jaime naar een personage uit dat boek genoemd. Ik vind niet al haar boeken even toegankelijk en ben super nieuwsgierig naar de Vijand van mijn vader vooral omdat het een heel ander boek lijkt dan alles wat ze tot nu toe heeft geschreven!

Gefeliciteerd!


Niet gewonnen? Lees “De Vijand van mijn vader” toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.