Prijsvraag/winactie: Win 3x Chowa (Akemi Tanaka)

Nu de jaarwisseling eraan zit te komen is het tijd om terug te blikken én vooruit te kijken. Deze prijsvraag gaat je daarbij helpen. Je kunt namelijk “Chowa” van Akemi Tanaka winnen!

In sommige kringen is het goed gebruik om december eens op te schrijven wat er in het afgelopen jaar is gebeurd. Dat kun jij ook doen. Wat heeft 2019 jou gebracht? Wat is er allemaal in je leven voorgevallen? Zijn er grote veranderingen? Een nieuwe liefde, of juist een breuk? Ziekte, of juist veel voorspoed.

En heb je jouw voornemens voor 2019 weten vol te houden? Wat wil je in 2020 gaan bereiken? Misschien minder werken en meer lezen? Of lees je juist teveel en wordt het tijd ook de andere aspecten van je leven wat meer te benadrukken? Ga je sporten? Wees dan niet meteen te fanatiek.

Als je zo terugblikt kan het zomaar zijn dat je beseft dat je te weinig tijd voor je dierbaren hebt gemaakt en je gevoelens niet hebt geuit. Misschien heb je wel te hard gewerkt en ben je je vrienden wat uit het oog verloren. Heb je jezelf eigenlijk wel genoeg geluk gegund?

Meer balans in je leven

Bronnie Ware constateerde in het boek “Als ik het leven over mocht doen” dat we in 2012 al recenseerden dat juist die vijf dingen voor veel mensen een heikel punt waren. Hoe zit dat bij jou? Is alles wel een beetje in balans?

Zou dat niet een mooi voornemen zijn voor 2020, om meer in balans te zijn? Het boek Chowa, van Akemi Tanaka, zou je hierbij kunnen helpen. Tanaka is een Japanse die in Engeland woont en daardoor heel mooi de Japanse cultuur met de westerse kan mengen tot een filosofie over Chowa (de zoektocht naar harmonie/balans) waar wij drukke Europeanen mee uit de voeten kunnen. Tanaka: “Chowa biedt probleemoplossende methoden die niet zozeer om het einddoel gaan, maar meer over de manier waarop je de tegengestelde krachten die het leven zo vaak op ons uitoefent, in balans kunt brengen; of het nu thuis is, op het werk, in onze studie of onze persoonlijke relaties”(p.11)

En het mooiste van alles? Je kunt dit boek nu winnen!

Prijsvraag/winactie: Wat moet je doen?

De lieve mensen van uitgeverij Ten Have stellen ons in de gelegenheid om drie exemplaren van dit boek te verdelen. Maar daar moet je wel wat voor doen (voor niets gaat de zon op, zelfs niet met de Kerstdagen). Je kunt het boek op drie verschillende manieren winnen:

1)  Stuur een mailtje naar prijsvraag@lekkerlezen.net met daarin je naam en adresgegevens en vertel ons hoe jij in 2020 meer balans in je leven gaat brengen.

2) Zoek op Facebook onze pagina en like deze. Like en deel vervolgens de statusupdate die over deze prijsvraag gaat.

Je mag allebei, of slechts één van beide dingen doen om kans te maken op het boek. Bij beide wordt één winnaar bepaald die het boek thuisgestuurd krijgt.

Maar…er zijn toch drie boeken te vergeven?

Dat klopt. Om te kijken wie het derde boek krijgt, kijken we waar de meeste inzendingen zijn geweest (mail, of deelacties). Zijn er meer shares? Dan gaat het derde boek naar een deler. Zijn er meer emails? Dan krijgt een e-mailer dit derde boek. Ingewikkeld verhaal, misschien, maar de essentie is simpel: doe beide en je winkans is groter.

Je kunt meedoen tot en met 2 januari 2020.

Winnaars krijgen automatisch bericht, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Door deel te nemen ga je ermee akkoord dat je adresgegevens worden gedeeld met de uitgever zodat het boek toegestuurd kan worden.


Lees “Chowa” zelf!

Over Jeroen L

Eén van de oprichters van LekkerLezen.net. In het dagelijks leven actief als bedrijfskundige/docent, 's avonds het liefst met de neus in een goed boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.