Prijsvraag: Win “Nederland in ideeën”

JP is er nog driftig in aan het lezen, maar wij mogen alvast 5 exemplaren van het boek “Nederland in ideeën” onder onze bezoekers verdelen. In dit boek komen volgens de uitgevers 101 (we hebben het niet nageteld) denkers aan het woord die vertellen welk idee volgens hen de grootste impact op ons land heeft gehad.

“Nederland in ideeën” het eerste boek van een serie die sterk geïnspireerd lijkt door de serie van Edge.org. In deze serie gaat Maven Publishing elk jaar rond de 100 toonaangevende Nederlandse denkers vragen om kort en krachtig antwoord te geven op één centrale vraag. De vraag wisselt jaarlijks en zal altijd betrekking hebben op het raakvlak van wetenschap en maatschappij. Dit jaar was de vraag: “Welk idee, inzicht of innovatie heeft Nederland veranderd of zal dit in de toekomst gaan doen?”


Wil jij weten hoe de grote Nederlandse denkers deze vraag beantwoord hebben? Dan willen wij eerst jouw antwoord weten op een verwante vraag, namelijk:

Wat is jouw beste idee voor een beter Nederland?


Stuur een (voor 8 december 2013) een mailtje met je naam en adresgegevens en het antwoord op bovenstaande vraag naar prijsvraag (apenstaartje) lekkerlezen (punt) net en wie weet, krijg jij één van de 5 exemplaren thuisgestuurd!

 


Niet meedoen, maar “Nederland in ideeën” toch lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.