Prijsvraag voor nieuwsbrief-abonnees

Ben jij al abonnee op onze nieuwsbrief? Zo nee, dan wordt het misschien tijd…

Wij bij LekkerLezen.net zijn dol op boeken. En we zijn dol op prijsvragen. Dus vinden we het leuk om zo af en toe eens een leuke winactie te houden. Zo mogen we dit keer één exemplaar van het boek “Atlantis” van Chris van Henegouwen verloten.

Nou kunnen we natuurlijk een heel ingewikkelde opdracht formuleren. Bijvoorbeeld “Schrijf een essay over de Joodse identiteit”. Of we vragen je om de naam van het schip dat zo’n belangrijke rol in het boek speelt. Maar dit keer houden we het simpel. We verloten gewoon één exemplaar onder de abonnees van onze nieuwsbrief.

En wat staat er dan in die nieuwsbrief?

Begrijpelijke vraag. Je wilt tenslotte wel weten waar je je precies voor aanmeldt! Als je abonnee bent van onze LekkerLezen nieuwsbrief krijg je een keer per maand een nieuwsbrief met daarin de overzichten van de artikelen die recent op onze site zijn verschenen. Daarnaast kun je af en toe een nieuwsbrief ontvangen over een wedstrijd. Zoals deze.

Oh, en qua privacy…je gegevens worden niet met anderen gedeeld. Tenzij je natuurlijk de prijs gewonnen hebt, dan is het wel handig als we je adres doorgeven voor de verzending.

Wat moet je doen om te winnen?

Als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief, heb je het makkelijk. Je hoeft helemaal niets te doen. Nog geen abonnee? Dan vul je even het formulier in om je in te schrijven als nieuwsbrief-abonnee.

De trekking is op 17 januari 2020. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Lees “Atlantis” zelf!

Over Jeroen L

Eén van de oprichters van LekkerLezen.net. In het dagelijks leven actief als bedrijfskundige/docent, 's avonds het liefst met de neus in een goed boek!

4 reacties

  1. Jacqueline de Waal

    Wauw dat is heel bijzonder lijkt me een schitterend verhaal

  2. Hier wil ik me wel in verdiepen.

  3. Daar wil ik me wel in verdiepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.