Ontvang “De Oversteek” van Justin Cronin gratis

De nieuwste roman van Justin Cronin is net verschenen. De uitgeverij is hier zo enthousiast over, dat ze 100 exemplaren van het boek weggeven!

Hoe werkt de actie?

Wil je een exemplaar van De oversteek ontvangen? Stuur dan een e-mail naar prijsvraag@uitgeverijcargo.nl, met als onderwerp “Oversteek actie”. Vermeld in het bericht je naam, adres, telefoonnummer, en de link van je bericht waarin je je stuk over De oversteek alvast aankondigt. Maximaal 100 mensen kunnen een boek toegestuurd krijgen.

Wacht niet langer en meld je aan!

Over “De oversteek”

De zesjarige Amy Harper Belafonte is de dertiende proefpersoon in een geheim project van de Amerikaanse overheid. Een experiment dat volledig misloopt wanneer de eerste twaalf proefpersonen, besmet met een dodelijk virus, uitbreken. Amy weet te ontsnappen en verschuilt zich in de bossen van Oregon, ver verwijderd van de menselijke beschaving die wordt vernietigd door de gevolgen van het experiment.

Honderd jaar later weet een ommuurde kolonie zich staande te houden tegen de kwaadaardige wezens die het dorre Amerikaanse landschap bevolken. Dan verschijnt uit het niets een jonge vrouw, ze heeft geen stem, geen herinneringen. Ze raakt bevriend met een groep jonge overlevenden en samen maken zij de oversteek naar de plaats waar het ooit begon om het geheim van haar mysterieuze bestaan te ontdekken – een geheim met de kracht om de wereld te redden.

Justin Cronin schreef op verzoek van zijn dochter The Passage, een boek met een klein meisje in de hoofdrol, in het Nederlands uitgebracht als De oversteek. De rechten zijn wereldwijd verkocht aan vele internationale toonaangevende uitgeverijen en de filmrechten zijn voor een recordbedrag aangekocht door regisseur Ridley Scott (bekend van Blade Runner en Gladiator).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.