Nog meer “Schaduwliefde”

Heb jij deelgenomen aan onze vorige wedstrijd maar niet gewonnen? Of heb jij de wedstrijd helemaal gemist? Baal je daarvan? Dan krijg je nu nog een kans.Richtte onze vorige wedstrijd zich volledig op de Social Media, dit keer speelt het zich af op onze website.

Wat kun je winnen?

Je maakt kans op één van de exemplaren van “Schaduwliefde” van Bob van Laerhove. Hoeveel exemplaren dat zijn is nog niet helemaal duidelijk. Het zijn er in ieder geval drie, maar aangezien één van de winnaars van vorige keer niet reageert, zouden het er ook zomaar vier kunnen zijn.

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat een comment achter onder een (of meer) artikelen op onze site. Elke (serieuze) reactie op een recensie, nieuwtje of column telt als een lootje (behalve reacties onder deze post). Je mag zo vaak meedoen als je wilt, waarbij één reactie per post meetelt.

Daarnaast mag ook op andere reacties reageren. Zolang je het maar netjes doet en een beetje moeite doet om een slimme reactie achter te laten. Reacties die te “makkelijk” zijn, zoals “Mooi stuk!” of een stel emoji’s worden door onze volstrekt niet-deskundige jury afgekeurd.

Alleen reacties van ná 1 februari 2020 tellen mee. Deze wedstrijd loopt tot en met 15 februari 2020.

Lees “Schaduwliefde” zelf!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.