Moederdagactie – WIN: “Het hele jaar door OP STAP”

Lekker, het is weer voorjaar. Terwijl ik dit artikel schrijf is de lucht strakblauw en is het een lekkere 20 graden. Echt van dat weer om er met het hele gezin op uit te gaan.

Ik weet niet hoe dat bij de meeste moderne gezinnen gaat, maar bij ons was het altijd moeder die verzon waar we naar toe gingen om avonturen te beleven. Daarom grijpen we Moederdag (10 mei 2015) aan voor een wedstrijd waarbij we het boek “Het hele jaar door OP STAP” van Uitgeverij Snor mogen weggeven. Twee keer zelfs!

Het hele jaar door op stap

Het boek is een samenwerkingsproduct tussen Snor en de vereniging Natuurmonumenten. Dan weet je dat het goed zit; het speelse van Snor en het educatieve en avontuurlijke van Natuurmonumenten.

En inderdaad, “Het hele jaar door OP STAP” is een heerlijk boek geworden.  Een mooi geïllustreerde verzameling wandelroutes, met een duidelijke beschrijving van het gebied waardoor je loopt en de attracties ervan. Dit alles luchtig en in hapklare blokken, waardoor je niet eerst een paar avonden hoeft door te halen om het allemaal te lezen. Het moet tenslotte leuk zijn!

Ook ter plaatse heb je nog wat aan het boek, dankzij de leuke determinatietabellen, waardoor je met de kinderen ontekt wat het verschil is tussen een Ritnaald en ee Boktor larve, tussen een Atalanta en een Hooibeestje of tussen de sporen van een kraai en een reiger.

Ook qua gebieden is er voor ieder wat wils: een strandwandeling, een heuveltocht en heide. Een vleermuizen- of edelhert-expeditie, of juist op de fiets door Zeeland. Variatie genoeg. Het blijkt maar weer eens te meer; je hoeft niet ver te reizen om mooie plekken te ontdekken!

WIN!

Wil jij dit boek voor je moeder winnen? Laat ons dan weten waarom jouw moeder de beste moeder van de wereld is en waarom zij dit boek van alle moeders het meeste zal weten te waarderen.

Laat het ons weten via de mail (prijsvraag (@) lekkerlezen.net) en vertel ons je naam, adres en woonplaats.

Je kunt meedoen tot en met 3 mei 2015. Op de vierde mei bepalen we de winnaar, zodat we ervoor kunnen zorgen dat het boek op tijd wordt verstuurd. Dan kun je het mooi inpakken en tijdens het ontbijt op bed cadeau geven.

Succes!


Lees “Het hele jaar OP STAP” zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.