Nieuw: maandelijks literaire talkshow in Den Bosch

“Zin op zondag” is een literaire talkshow met muzikale omlijsting die elke maand in Den Bosch wordt georganiseerd.

Boekenliefhebbers zitten goed in Den Bosch. Babel, bibliotheek en cultureel centrum, organiseert samen met boekhandel Adr. Heinen een “nieuw programma op de zondagmiddag met aanstormend literair talent én bekende schrijvers”. De naam? “Zin op zondag”.

Programmamaker en presentator Marja Käss ontvangt iedere maand twee verrassende schrijvers in een informele setting. Kom meer te weten over hun nieuwste boek, hun werkwijze en hun toekomstplannen. Laat je verrassen door boeken die wellicht buiten jouw favoriete genre vallen. Met ontmoeting, signeren en borrel na afloop.

De eerstvolgende editie van Zin op Zondag is op 12 januari. Gasten zijn Steffie van den Oord en P.F. Thomese.

Steffie van den Oord – De gebroeders B.

“De gebroeders B.” is een historische roman over een criminele tweeling die op jacht is naar geld, aanzien en liefde. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat zich grotendeels afspeelt in Den Bosch.
Steffie van den Oord werkte zich door meters archiefmateriaal heen en kwam op het spoor van dit waargebeurde, spannende en meeslepende verhaal over twee van de meest gezochte mannen van Europa, die de Grote Nederlandse Bende aanvoerden.

P.F. Thomése – Vaderliefde

In zijn nieuwe boek “Vaderliefde” onderzoekt P.F. Thomése wie zijn voorouders eigenlijk waren. De schrijver beseft – nu zijn ouders zijn overleden – dat zijn vader en moeder een soort vreemden zijn geweest die de hele tijd een toneelstukje voor hem opvoerden. Ooit vertelde zijn vader hem in het schemerdonker voor het slapen gaan eindeloze verhalen. Maar hij repte met geen woord over zijn bloedstollende ervaringen in de Tweede Wereldoorlog.

Wat: Zin op zondag – literaire talkshow met muzikale omlijsting
Wanneer: zondag 12 januari 2020, 15:00-17:00
Waar: Babel nr. 74 (voorheen Muzerije)
Prijs: € 12,50

Over Nieuwsredactie

Dit is een gedeelde account waarop redactieleden nieuwsberichten kunnen delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.