“Spannende Boeken Weken 2020”: M.J. Arlidge

Het CPNB heeft een goede slag geslagen. M.J. Arlidge, bekend schrijver van thrillers, gaat namelijk het geschenkboek voor de Spannende Boeken Weken 2020 schrijven.

Het CPNB heeft vandaag bekend gemaakt dat de bekende thriller-auteur M.J. Arlidge dit jaar het geschenkboek voor de Spannende Boeken Weken 2020 gaat schrijven. Of eigenlijk, dat hebben ze de schrijver zelf laten doen.

M.J. Arlidge is een inmiddels bekende schrijver. Bekende thrillers zijn “Iene Miene Mutte”, “Piep, zei de muis” en andere titels die verwijzen naar kinderversjes. En nu dus ook de schrijver van het geschenkboek “Wat jij niet ziet”. Tijdens de Spannende Boeken Weken 2020 (van 1 – 21 juni 2020) Het geschenkboek is gratis wanneer je bij de boekhandel voor minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken koopt.

Twee keer Arlidge in een jaar

Het boek “Wat jij niet ziet” is een ander boek dan we van Arlidge gewend zijn, al is het maar omdat Helen Grace in dit boek geen rol zal hebben. Het boekzal gaan over een blind-geboren vrouw genaamd Alice, die verliefd wordt op een oud-militair. Tijdens zijn diensttijd heeft Sam krassen opgelopen, waaronder (vermoedelijk) PTSS. Alice is blij dat ze voor de verandering ook eens voor iemand anders kan zorgen, in plaats van alsmaar verzorgd te moeten worden. Maar dan wordt de stad waarin ze wonen opgeschrikt door een serie gewelddadige inbraken. Slachtoffers worden vernederd en gemarteld. De enige aanwijzing die de politie heeft is dat de dader een litteken in zijn nek heeft. Daardoor belandt Sam al snel hoog op het lijstje verdachten.

Fans van Helen Grace hoeven overigens niet te treuren, want komende zomer komt er óók een nieuwe Helen Grace uit, getiteld “Nog lange niet”.

 

Over Nieuwsredactie

Dit is een gedeelde account waarop redactieleden nieuwsberichten kunnen delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.