Maand van de spiritualiteit 2018

Vandaag is de maand van de spiritualiteit begonnen. Deze loopt van 12 januari tot 11 februari 2018 en speelt in op de toenemende behoefte aan inspiratie en zingeving. De organisatoren richten zich op iedereen die het gevoel heeft dat er ondanks alle welvaart “iets” verloren is gegaan.

Ooit begonnen als initiatief van KRO-NCRV, Trouw en Uitgeverij Ten Have, heeft het CPNB de organisatie sinds 2013 in handen genomen.

De komende weken kun je dan ook veel aandacht verwachten voor boeken over spiritualiteit (in de breedste zin van het woord).

Op www.lekkerlezen.net komen ook met enige regelmaat boeken voorbij met een spiritueel karakter. Op dit moment hebben we 32 artikelen over spiritualiteit in de breedste zin van het woord.

Variatie

Dat kan variëren van een boek over Strala Yoga (van Tara Stiles) tot The Secret (Rhonda Byrne). Er zit zelfs een kinderboek bij: “De Kleine Wereldverbeteraar” van Guusje Slagter. De een haalt je uit je hoofd, de ander verklaart je dromen. Maar we hebben ook aandacht gehad voor meer traditionele spiritualiteit, zoals de Islam of de lessen van de Dalai Lama.

Kortom, als je de komende dagen zin hebt om wat te lezen over de vele boeken over spiritualiteit, dan ben je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Over Jeroen L

Eén van de oprichters van LekkerLezen.net. In het dagelijks leven actief als bedrijfskundige/docent, 's avonds het liefst met de neus in een goed boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.