Exclusieve boekpresentatie en lezing Robert Fabbri in Leiden

De populaire Vespasianus-reeks van Robert Fabbri nadert zijn ontknoping. In het negende deel staat Vespasianus voor een onmogelijke keuze: slaat hij, zoals opgedragen, de opstand in Judea neer en wekt hij daarmee de jaloezie van keizer Nero, of saboteert hij zijn eigen missie? Tegelijkertijd breekt in Rome politieke onrust uit na de dood van Nero. Fabbri beschrijft in zijn boeken de opvallende loopbaan van Vespasianus die het bracht van gewone man tot keizer van het Romeinse rijk. Hiermee maakt Fabbri de geschiedenis niet alleen toegankelijk, maar ook buitengewoon boeiend.

Lezing Fabbri

Om het uitkomen van zijn nieuwe boek luister bij te zetten, komt Robert Fabbri op woensdag 6 februari naar het Rijksmuseum van Oudheden  (in Leiden) voor een exclusieve lezing in de Tempelzaal. Hij presenteert vanaf 20.00 uur zijn nieuwste en allerlaatste deel in de reeks historische thrillers over Titus Flavius Vespasianus: Keizer van Rome. Na afloop van de lezing is er een vragenronde en zal Fabbri zijn boeken signeren. De lezing is gratis toegankelijk, maar aanmelden is verplicht. Dit kan via de website van het museum https://www.rmo.nl/uw-bezoek/activiteiten/boekpresentatie-vespasianus-ix/. D

Programma

19.30 – 20.00 Inloop
20.00 – 20.05 Welkomstwoord en inleiding door conservator Klassieke wereld Prof. dr. Ruurd Halbertsma
20.05 – 20.35 Lezing Robert Fabbri
20.35 – 21.00 Vragenronde o.l.v. Ruurd Halbertsma
21.00 – 22.00 Gelegenheid het boek te kopen en te laten signeren (voordeur museum sluit om 22.00)

Lees “Vespasianus 9: Keizer van Rome” zelf!

Koop bij bol.com

Over Jeroen L

Eén van de oprichters van LekkerLezen.net. In het dagelijks leven actief als bedrijfskundige/docent, 's avonds het liefst met de neus in een goed boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.