6/7 november: Harry Mulisch Festival

Op 6 en 7 november vindt op en rondom het Leidseplein in Amsterdam de derde editie van het Harry Mulisch Festival plaats. Een levendig literatuurfestival geïnspireerd op Mulisch’ universum, met prikkelende discussies die hoofd en hart raken.

Bezoek het Harry Mulisch Festival en ontdek de scheppende kunstenaar, de verteller, en de commentator, in een programma vol literatuur, muziek en meer. Geniet van akoestische, muzikale optredens van Ellen ten Damme, Akwasi en Eefje de Visser of bezoek het Harry Mulisch Huis waar een exclusieve rondleiding wacht.

Tijdens inspirerende gesprekken met Inge Schilperoord, Marlies Dekkers, Thijs Römer en Rozalie Hirs wordt de verbinding tussen literatuur en andere disciplines belicht. De bezoeker kan zelf aan de slag in de speciale masterclasses van kunstenaars als Elfie Tromp en Lucky Fonz III.

Even bijkomen? Schuif aan bij de marathon van literaire performances door o.a. Frieda Mulisch, Hagar Peeters en Thomas Heerma van Voss of geniet van een drankje in Harry’s bar. De avond wordt afgesloten met de Harry!-afterparty.

Kijk voor meer informatie op harrymulischhuis.nl. Voor de totstandkoming van het Harry Mulisch Festival 2015 hebben initiatiefnemers het Harry Mulisch Huis en het Letterkundig Museum de handen ineengeslagen met De Balie, De Bezige Bij, Café Americain en De Kring. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.