Info voor uitgevers

Als uitgever bent u natuurlijk gebaat bij zoveel mogelijk aandacht voor uw titels.

www.lekkerlezen.net kan hierbij behulpzaam zijn, door uw uitgaves te lezen en te bespreken. Wij ontvangen dan ook graag een recensie-exemplaar van uw titels.

We kunnen u helaas niet garanderen dat elk boek dat wij ontvangen ook binnen enkele dagen gerecenseerd wordt. Wel zullen we voorrang verlenen aan boeken die recent zijn verschenen of nog moeten gaan verschijnen.

Onze recensenten zijn dol op toegezonden aanbiedingsbrochures. Deze documenten worden van voor tot achter uitgespit. Deze analyse levert vaak een uitgebreide lijst van boeken op waar we graag aandacht aan willen besteden. Uiteraard staat het u ook vrij om ongevraagd boeken toe te zenden.

Onafhankelijkheid

Graag willen we vanaf deze plaats nogmaals benadrukken dat www.lekkerlezen.net onafhankelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Over de inhoud van recensies en dergelijke kan voorafgaand aan publicatie dan ook niet worden gecorrespondeerd. Wel bieden we bij elke recensie een reactiemogelijkheid, zodat onze bezoekers over een publicatie kunnen discussiëren en kunnen aangeven of ze het met ons oordeel eens zijn.

Contactgegevens

Per email: redactie(apenkringetje)lekkerlezen.net

Per post: www.lekkerlezen.net Redactie, Malvert 7388, 6538 DL NIJMEGEN

Adverteren

Als je een boekenliefhebber wilt bereiken, waar kun je dan beter adverteren dan op www.lekkerlezen.net? Met ettelijke duizenden bezoekers per maand bereik je bij www.lekkerlezen.net een hele duidelijke niche. Bezoekers komen uit het Nederlands taalgebied (ongeveer 75% Nederland, 25% België).

Lekkerlezen.net biedt een aantal mogelijkheden tot het genereren van publiciteit voor uw titels.

Banner advertenties

In de onderstaande tabel worden de mogelijke formaten en posities opgesomd. Het tarief is op Cost-per-Mille (CPM) basis. Lekkerlezen.net verkoopt geen advertenties op basis van Cost-per-Click (CPC), Cost-per-sale (CPS) of Cost-per-action (CPA)

Formaat Positie Prijs (CPM)
Leaderboard (728×90) Bovenaan € 7.50
Halve banner (234×60 Zijkant € 2.50
In-tekst banner (250×250) In-content € 4.50
Minimale afname ter waarde van € 15, afname in veelvouden van 1000.

Advertorials

Het plaatsen van een advertorial behoort eveneens tot de mogelijkheden. Voor een advertorial stelt u samen met onze redactie een artikel op, met daarin maximaal één uitgaande link. Plaatsing van een advertorial kost € 25, en is geldig voor een periode van één jaar.  Advertorials worden altijd als zodanig op de site aangeduid.

Bij het aanvragen van een advertorial behoudt de redactie ten alle tijde het recht om een artikel te weigeren indien dit naar hun mening niet binnen lekkerlezen.net past.

Persberichten-abonnement

De redactie van www.lekkerlezen.net is dol op persberichten. U kunt deze dan ook altijd toezenden op het redactionele emailadres: redactie(apenstaartje)lekkerlezen(punt)net. Het inzenden van een persbericht is echter geen garantie voor plaatsing. Zoals elk medium moeten ook wij keuzes maken.

Wilt u toch zeker zijn dat uw persbericht op de site geplaatst wordt? Overweeg dan een persberichten-abonnement: voor slechts € 50,- mag u, over een periode van 12 maanden, maximaal 12 persberichten plaatsen (maximaal één per twee weken). Deze abonnementsvorm is voorbehouden aan bedrijven en organisaties die met boeken en literatuur werken en wordt alleen toegekend na toestemming van de redactie.

Gegarandeerde plaatsing van een enkel persbericht

Heeft u slechts één persbericht dat u graag wilt plaatsen? Als u min of meer zeker van plaatsing wilt zijn, dan kunt u ook kiezen voor een betaalde plaatsing. Uw bericht wordt dan door de redactie beoordeeld en indien geschikt bevonden (passend binnen ons algemeen beleid) als persbericht “gemerkt” weergegeven op de site. De kosten hiervoor bedragen € 10, voor een plaatsing van maximaal 1 maand.

Andere mogelijkheden

Heeft u iets anders in gedachten? Neemt u dan contact met ons op via adverteren@lekkerlezen.net

Korting

Voor non-profit organisaties welke het lezen onder het grote publiek willen promoten, of op een andere manier raakvlakken hebben met het doel van deze website is een korting op het advertentietarief van 30% mogelijk. Denk u hiervoor in aanmerking te komen? Neem dan contact op met adverteren@lekkerlezen.net.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.