Calimeromarketing – Karen Romme

Titel: Calimeromarketing
Auteur: Karen Romme
Uitgeverij:
Scriptum
ISBN:
9789055943586

Een vriend wees me op het bestaan van het boek “Calimeromarketing”, een al wat ouder boekje van de hand van Karen Romme. In Calimeromarketing vertelt Romme hoe de kleinere ondernemer effectief en efficient marketing kan bedrijven. Zij stelt dat je niet mee moet willen spelen met de “grote jongens”, maar gewoon uit moet gaan van de eigen kracht.

Voor veel ondernemers is de eigen persoonlijkheid een belangrijk selling point van de onderneming. Ze bespreekt netwerken, beursbezoek, maar ook andere zaken. Simpele zaken zoals “zorg dat je je visitekaartje bij je hebt” tot het verkrijgen van free publicity in de media.

Karen Romme schrijft vlot en praktisch. Waarbij ze ook niet onder stoelen of banken steekt dat het spreken op seminars, en het schrijven van boeken een geweldig marketinginstrument is. Sterker nog: dat ze dit boekje geschreven heeft om te marketen voor haarzelf. De eerlijkheid waarmee ze aangeeft dat zelf-marketing de aanleiding was voor het schrijven van dit boek, maar ook de effecten van eerdere vergelijkbare acties, vergroten de geloofwaardigheid van “Calimeromarketing”.

“Calimeromarketing” is een bron van inspiratie voor al die kleine ondernemers die zich afvragen hoe ze zich in de markt van de concurrentie kunnen onderscheiden.

 


“Calimeromarketing” zelf lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.