De Huiselijke Seksgodin – Kate Taylor

Titel: De huiselijke seksgodin
Auteur: Kate Taylor
Uitgeverij: Meander
ISBN: 978 90 501 910 29

“De huiselijke seksgodin” is een seksboek voor vrouwen die van hun man willen blijven genieten of het vuurtje in de relatie weer willen aanwakkeren. Heb je nu geen partner? Gebruik de tips dan om je date te verwennen. Natuurlijk kan je als man ook je voordeel doen met het boek, maar bedenk wel dat het geschreven is voor de vrouw die de eega wil blijven plezieren. Het boek bevat dan ook veel tips hoe de vrouw haar man kan verleiden, tot een vluggertje of een zinderende avond genieten als de kinderen in bed liggen. Je moet tussen de regels door lezen om te achterhalen hoe je nu eerst zelf zin maakt om je partner uit te dagen.

Kate Taylor is de Britse Goedele Liekens. Met “de huiselijke seksgodin” biedt ze zich zeker geen zelfhulpboek, al staan er ook tips in hoe je als je partner geen zin heeft, of als hij toe kijkt, jezelf kan helpen.

Het boek gaat over neuken in de keuken ( waar kan je een bakkwastje voor gebruiken?), multimedia seks en andere geneugten in de woonkamer ( bingo op tv was nog nooit zo spannend), oefeningen voor in de slaapkamer (yab yummmmmm), stomende badkamerseks (waarom je een tweede medicijnkastje nodig hebt) en natuurlijk komt een aantal buitensporige activiteiten in de openlucht aan bod (om het paradijs te behouden bij het dashboardlicht).

De standjes worden met keurige tekeningen geïllustreerd en met brave foto’s krijgt het boek verder vorm. Jammer is dat het koppel op de foto’s perfect in vorm zijn, geen cellulitis te bekennen, geen afdakje voor zijn gereedschap. En de interieurs van de kamer ogen wel erg Brits en vrouwelijk, zoals de kaft ook al toont. Arme man die zich moet nestelen tussen de roze pluche kussens op de slaapkamer. Dan ben je blij dat je vrouw lering trekt uit het boek, je je ogen in zinderende extase kan sluiten.

Normaal meld ik niet gauw iets over de vertaler. Maar in dit geval wil ik mijn complimenten zeker niet achterhouden. De vertalers van Textcase zijn een stap verder gegaan dan de tekst om te zetten naar het Nederlands. Adressen die genoemd worden zijn omgezet naar Nederlandse equivalenten en bij de seksspeeltjes wordt een Nederlands onderzoek aangehaald. Dat is echt hart hebben voor je werk en verder denken dan je opdracht, dunkt me.

Waardering:  8 van 10


Lees “De Huiselijke Seksgodin” zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.