King, spelen met vuur – Olivia Lewis

Titel: King, spelen met vuur
Auteur: Olivia Lewis
Uitgever: Ellessy Relaxxx
ISBN: 978 90 866 0327 5

In de erotische roman “King, spelen met vuur” heeft Luci het helemaal voor elkaar. Na een wat onstuimige jeugd, is ze getrouwd met een telg uit een rijke familie. Haar man, Benjamin King, bezit het meest chique hotel van Nederland. Dan blijkt er een zwart schaap in de familie: Josh King.

Wanneer hij uit de gevangenis komt, neemt Benjamin hem in huis. Josh en Luci moeten elkaar in het begin niet, tot er iets begint te broeien. “Kan ze weerstand bieden aan de broer van haar man?”, vraagt de achterflap ons. Nou, je hoeft geen genie te zijn om te snappen dat het geen erotische roman zou zijn als de personages het bij een kopje thee houden…

Natuurlijk zit er seks in dit boek. Natuurlijk valt Luci voor bad boy Josh. Het hele verhaal verloopt heel voorspelbaar. En daardoor slaapverwekkend. Dat kan natuurlijk aan mij liggen, dus heb ik een paar stukken aan mijn partner voorgelezen. Het had weinig effect.

“King, spelen met vuur” is het eerste deel van een trilogie. Er zit dus ook een kleine cliffhanger aan het einde van dit boek. Maar qua creativiteit zit het grootste gedeelte in de marketing. De tekst op de achterflap is bijna nog het boeiendste en het stuk waarin de schrijfster wordt geïntroduceerd is een mooi staaltje reclameschrijven: niet auto-biografisch, maar wel gebruikmakend van eigen ervaringen. Ervaringen met dure hotels dan, toevallig het minst belangrijke element in dit genre.

Nee, “King, spelen met vuur” zet me nu niet bepaald in vuur en vlam…

Waardering: 3/10


Lees “King, spelen met vuur” zelf!

Koop bij bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *