Blijf beter op de hoogte

Wil jij ook geen enkel nieuwtje of recensie van LekkerLezen missen? Dat snappen wij heel goed. Daarom zijn er een aantal mogelijkheden waarmee je jezelf automatisch kunt laten informeren over nieuwe content, nieuw zijn het abonneren en de nieuwsbrief.

Dat je ons kunt volgen op Twitter en Facebook, dat wist je natuurlijk allang. Maar er komen ook twee nieuwe functies aan.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Zo zijn we druk aan het werk om een nieuwsbrief op te zetten. De technische kant is nog niet helemaal rond, maar je kunt je alvast “voorinschrijven”. Om dat te doen, stuur je even een mailtje naar nieuwsbrief@lekkerlezen.net met als onderwerp “Aanmelding nieuwsbrief” en je voor- en achternaam in de mail zelf. Wanneer we zover zijn dat we gaan mailen, weten we niet. Hoe vaak ook nog niet. We gaan in ieder geval niet mailen indien we niets te melden hebben, alleen maar omdat we beloofd hebben om wekelijks te mailen. En we gaan je ook niet elke dag spammen. We zullen maximaal één nieuwsbrief per week versturen.

Let op: heb je je eerder aangemeld voor de nieuwsbrief? Dan is deze eerdere aanmelding vervallen. Bij de hackpoging van afgelopen zomer is het bestand dermate vervuild geraakt dat we besloten hebben opnieuw te beginnen. Ter geruststelling: er zijn geen aanwijzingen dat privégegevens in verkeerde handen zijn gevallen. Het is puur dat het bestand voor ons onbruikbaar is geworden.

Aanmelden bij de site

Ook kun je je (weer) aanmelden via de site. Als abonnee kun je vervolgens elke keer dat er een nieuw bericht op de site komt direct per email geïnformeerd worden. Fijn toch? Registreren doe je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.