Succesvol door Dagelijkse Rituelen

Dagelijkse rituelen, elke succesvolle schrijver, kunstenaar, componist en andere creatieveling heeft ze. Met een beetje creatieve logica kun je dan beweren dat dagelijkse rituelen leiden tot succes. In ieder geval blijkt dat routine een belangrijk ingrediënt is in het succes van de grote namen. Dat is de strekking van “Dagelijkse Rituelen”, het boek van Mason Currey dat we in 2015 recenseerden.

Dat je ook met een boek over “Dagelijkse Rituelen” succes kunt hebben, laat Maven Publishing zien. Inmiddels zijn ze al aan de vierde druk toe. En pas nu wordt het opgemerkt door het bekende programma De Wereld Draait Door.

Maven Publishing noemt deze druk de succes-editie. Dat de prijs van het boek is verlaagd naar € 12,50 zal zeker bijdragen aan de verkoopcijfers.

“Dagelijkse rituelen” is dan wel geen boek om eens lekker mee voor de open haard te gaan zitten. Maar voor op het nachtkastje of de koffietafel is het een leuke aanwinst. Gewoon af en toe het boek openslaan bij een beroemdheid die je aanspreekt en een paar pagina’s lezen, waarna je -voorzien van verse inspiratie het boek weer aan de kant kunt leggen.


Lees “Dagelijkse rituelen” zelf!

Koop bij bol.com

Over Jeroen L

Eén van de oprichters van LekkerLezen.net. In het dagelijks leven actief als bedrijfskundige/docent, 's avonds het liefst met de neus in een goed boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.