Nieuwsbrief

Wil jij ook geen enkel nieuwtje of recensie van LekkerLezen missen? Dat snappen wij heel goed. Daarom zijn er een aantal mogelijkheden waarmee je jezelf automatisch kunt laten informeren over toegevoegde artikelen. Nieuw zijn het abonneren en de nieuwsbrief.

Dat je ons kunt volgen op Twitter en Facebook, dat wist je natuurlijk allang. Maar er komen ook twee nieuwe functies aan.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief is makkelijk. Vul de volgende velden in, selecteer “Inschrijven” en het is gedaan.

De nieuwsbrief wordt verzonden wanneer we iets interessants te melden (denken te) hebben. Maar vrees niet, we gaan je mailbox niet volspammen. We zullen maximaal één nieuwsbrief per week verzenden.

Let op: heb je je eerder aangemeld voor de nieuwsbrief? Dan is deze eerdere aanmelding vervallen. Bij de hackpoging van afgelopen 
zomer is het bestand dermate vervuild geraakt dat we besloten hebben opnieuw te beginnen. 
Ter geruststelling: er zijn geen aanwijzingen dat privégegevens in verkeerde handen zijn gevallen. Het is puur dat het bestand voor ons onbruikbaar is geworden.

Aanmelden bij de site

Ook kun je je (weer) aanmelden via de site. Als abonnee kun je vervolgens elke keer dat er een nieuw bericht op de site komt direct per email geïnformeerd worden. Fijn toch? Registreren doe je hier.

 

Reageren is niet mogelijk